EXIT9@A50 | Eversestraat 11 | 5491 SR Sint-Oedenrode  06 - 1977 21 63

Concept “Bakkie & Zo” voortaan onderdeel van EefSmakelijk!Wellicht heeft u het al gezien op social media: Bakkie & Zo BLIJFT, maar dan als onderdeel van EefSmakelijk.

Nadat Yvonne had aangekondigd dat ze ging stoppen met Bakkie & Zo, is ze overspoeld met lieve, warme en ontroerende berichtjes. Iedereen nogmaals heel erg dank daarvoor. Dit is een bevestiging dat het concept Bakkie & Zo staat als een huis.

Ik ben dan ook enorm blij en supertrots om dit mooie concept voort te mogen zetten. Ik ga vol enthousiasme, met een frisse blik en mijn passie voor de horeca mijn best doen om Bakkie & Zo de komende jaren nog mooier maken dan het al is.

Dus voor het vertrouwde, heerlijke ‘bakkie’ op elk evenement, feest of festival, kun je vanaf nu bij EefSmakelijk terecht.

Binnenkort staan we één keer samen in het ‘bakkie’; daar horen jullie nog meer van.

Ik wil Yvonne bedanken voor het vertrouwen in mij en ik weet zeker dat we nog van Yvonne zullen gaan horen!

Liefs EefCategories: Algemeen

Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *